Wong Bali: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: fi:Balilaiset
(typo kat)
c (r2.7.1) (bot Menambah: fi:Balilaiset)
[[en:Balinese people]]
[[es:Etnia balinesa]]
[[fi:Balilaiset]]
[[id:Suku Bali]]
[[lt:Baliečiai]]
35.118

besutan