Tlaga Sarangan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Telaga Sarangan dipunalihaken dhumateng Tlaga Sarangan: jeneng basa Jawa
c (Telaga Sarangan dipunalihaken dhumateng Tlaga Sarangan: jeneng basa Jawa)
78.624

besutan