Steven Gerrard: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
ngrapeke sithik
c (r2.7.1) (bot Mengubah: zh:史提芬·謝拉特)
(ngrapeke sithik)
}}
[[Gambar:Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard.]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) inggih menika salah satunggalipun pemain [[ bal-balan]] saking [[Inggris]]. Piyantunipun langkung inggil inggih menika 188 cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub [[Liverpool ]] wiwit [[taun]] 1997 .<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>
 
== Gelar ==
 
== Pranala luar ==
* {{en}} [<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref> Profil resmi di situs web Liverpool]
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
 
{{Skuad Liverpool F.C. 2008}}
{{Skuad PD2010 Inggris}}
5.490

besutan