Brigadir Jéndral: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
(typo)
Jroning Angkatan Laut, pangkat Brigadir Jéndral setaraf karo pangkat [[w:Commodore (rank)|Commodore]], senadyan ing sawetara negara dipigunakaké uga pangkat [[w:Rear Admiral|Rear Admiral]].
 
=== Brigadir JènderalJéndral ing [[TNI]] ===
[[Gambar:Ph tni-ad bin1.jpg|right|frame|300px|Tandha pangkat kang dipigunakaké ing sandhangan dhines pedinan]]
'''Brigadir Jéndral''' kuwi pangkat paling endhèk ing tataran [[perwira tinggi]] ing [[TNI Angkatan Dharat]], saliyané kuwi ''Brigadir Jéndral'' dianggo uga déning [[Korps Marinir]], [[TNI Angkatan Laut]]. Kang nyandhang pangkat iki nganggo tandha pangkat kanthi bintang siji. Pangkat iki setara karo [[Laksamana Pertama]] ing lingkungan [[TNI Angkatan Laut]] (saliyané [[Korps Marinir]]) lan [[Marsekal Pertama]] ing lingkungan [[TNI Angkatan Udhara]].
78.625

besutan