Kendhang: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ms:Gendang
c (r2.7.1) (bot Menambah: fr:Kendang)
c (bot Menambah: ms:Gendang)
[[fr:Kendang]]
[[id:Kendang]]
[[ms:Gendang]]
[[ru:Генданг]]
[[su:Kendang]]
4.375

besutan