Bakso: Béda antara owahan

141 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
 
==Bentuk==
*Bakso bunder<ref name="internet1"/>
*Bakso kotak<ref name="internet1"/>
Bakso kotak yaiku bakso kang bentuke kotak utawa persegi empat.<ref name="internet4"/> Bakso kotak bahane kaya bakso bunder biyasa, ananging bentuke digawe kotak.<ref name="internet4">{{id}}[http://www.republika.co.id/berita/gaya-hidup/kuliner/11/01/16/158870-bakso-kotak-terinspirasi-program-komputer http://www.republika.co.id/](dipunundhuh tanggal 9 Mei 2011)</ref>
Bakso kothak idene entuk saka program komputer kang diarani Auto-Cad.<ref name="internet4"/> Yen bakso bunder digawe bunder-bunder nganggo tangan, bakso coklat dibentuk nganggo cithakan dhewe.<ref name="internet4"/> Bakso kothak nduweni ukuran kurang luwih 5x2x2 cm.<ref name="internet4"/>
*Bakso gepeng<ref name="internet1"/>
 
===Bakso ing negara-negara liya===
#[[Albania]]. Bakso iku digoreng (Qofte të fërguara).<ref name="internet1"> </ref>
#[[Belgia]]. Bakso diarani ballekes utawa bouletten ing [[Flanders]] lan [[Brussels]], lan boulettes utawa boulets ing Wallonia.<ref name="internet1"> </ref> Padatan disuguhaké karo saos [[tomat]] utawa saos sambel, lan kentang goreng, krokèt kentang (kentang croquettes) utawa kentang kukus (steamed potatoes).
#[[Portugal]] lan [[Brazil]]. Bakso diarani ''almôndegas'' lan padatan digoreng lan disuguhake bebarengan karo [[spaghetti]].<ref name="internet1"> </ref>
# [[China]]. Bakso kang paling kerep digawé iku saka daging babi lan padatan digodhog (kadhang ditambahi kecap).<ref name="internet1"> </ref>
#[[Denmark]]. Bakso dikenal kanthi jeneng ''frikadeller'' lan padatan digorèng, digawé saka daging [[sapi]], [[babi]], [[bawang]], [[endhog]], [[uyah]], lan [[mrica]] dibentuk kaya [[bal]].<ref name="internet1"> </ref>
#[[Jerman]]. Bakso diarani ''Frikadellen'' utawa ''Fleischpflanzerl'' utawa ''Fleischküchle''.<ref name="internet1"> </ref> Kang paling misuwur yaiku bakso [[Jerman]] ''Königsberger Klopse'' kang isiné [[anchovy]] utawa gerèh lan dipangan nganggo [[saos]] caper.<ref name="internet1"> </ref>
#[[Austria]]. Bakso gorèng diarani ''Fleischlaibchen'' utawa ''Fleischlaberl''.<ref name="internet1"> </ref>
 
==Bahan nggawé bakso==
5.483

besutan