Bakso: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
Yen nggawe bakso ana uga kang dicampur karo [[boraks]] utawa [[bleng]]. <ref name="internet6"/>Gunane kanggo nggawe bakso luwih kenyal kaya daging lan luwih awet.<ref name="internet6">{{id}}[http://www.suaramerdeka.com/harian/0709/03/ragam05.htm Boraks Ada dalam Makanan Kita, Suara Merdeka http://www.suaramerdeka.com/](dipunundhuh tanggal 9 Mei 2011)</ref> Iki ndadekake bakso tau dianggep panganan kang kurang aman karo [[BPOM]].<ref name="internet6"/> BPOM ngelingake yen ngonsumsi jajanan kang ngandhut boraks kang akeh nganti 5 nganti 10 taun bisa ningkatake resiko penyakit [[kanker hati]].<ref name="internet7">{{id}}[cite web|url=http://www.suaramerdeka.com/English/index.php?page=infodtl&InfoID=8&dtl=1|title=Watch Out For The Food We Consume|last=Staff writer|year=2006|publisher=Directorate of Consumer Protection, Jakarta, Indonesia|accessdate=2009-02-10 http://www.suaramerdeka.com/](dipunundhuh tanggal 9 Mei)</ref> Mulane bakso kang didol ing pasar tradisional lan pasar swalayan diwajibke bebas boraks.<ref name="internet7"/>
 
[sunting]
== Galeri ==
<gallery>
5.483

besutan