Sulawesi Kidul-wétan: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: tr:Güneydoğu Sulawesi
c (r2.7.1) (bot Menambah: tr:Güneydoğu Sulawesi)
[[su:Sulawesi Tenggara]]
[[sv:Sulawesi Tenggara]]
[[tr:Güneydoğu Sulawesi]]
[[vi:Sulawesi Tenggara]]
[[war:Timugan nga Sulawesi]]
35.118

besutan