Prasasti Sukabumi: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+wkf
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Prasasti Sukabumi)
(+wkf)
'''Prasasti Sukabumi''' utawa uga inaranan '''prasasti Hariñjing''' iku prasasti wigati awit ing prasasti iki [[basa Jawa]] tinulis kanggo kapisan. Prasasti iki titimangsané saka tanggal [[25 Maret]] [[804]] lan ditemokaké ing Sukabumi, [[Paré, Kedhiri|Pare]], [[Kabupatèn Kedhiri|Kedhiri]], [[Jawa Wetan|Jawa ]]. Saiki prasasti iki disinggahaké ing [[Museum Nasional]], [[Jakarta]].
 
==Alihaksara dhiplomatis==
Naraguna anonim