Air France Pamaburan 447: Béda antara owahan

105 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(rintisan)
 
'''Air France Pamaburan 447''' iku pamaburan maskapai Air France saka Buenos AiresRio de Janeiro, ArgentinaBrazilia menyang Paris, Prancis sing tiba ing tengah segara tanggal 1 Juni 2009. Kabeh panumpang lan kru montor mabur tewas lan cacahe 228 jiwa.
 
[[Kategori:2009]]
 
[[En:Air France Flight 447]]