Air France Pamaburan 447: Béda antara owahan

228 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar, ca, cs, da, de, el, eo, es, et, eu, fa, fi, fr, gl, he, hu, id, it, ja, ko, mr, ms, nl, no, pl, pt, ro, ru, sh, simple, sk, sr, sv, ta, th, tr, vi, wuu, zh)
c
'''Air France Pamaburan 447''' iku pamaburan maskapai Air France jinis Airbus 330-200 saka Rio de Janeiro, Brazilia menyang Paris, Prancis sing tiba ing tengah segara tanggal 1 Juni 2009. KabehKabèh panumpang lan kru montor mabur tewastéwas lan cacahegunggungé 228 jiwa, yaiku 216 panumpang lan 12 kru.<ref>[http://internasional.kompas.com/read/2009/06/01/20480274/pesawat.perancis.berisi.228.orang.hilang Kompas diaksès 13 Mei 2011]</ref>
 
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:2009]]