Wektu: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: af:Tyd
c (r2.7.1) (bot Menambah: diq:Zeman)
c (r2.7.1) (bot Menambah: af:Tyd)
[[Kategori:Wektu]]
 
[[af:Tyd]]
[[am:ጊዜ]]
[[an:Tiempo]]
11.909

besutan