Air France Pamaburan 447: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(sithik)
c
[[File:PKIERZKOWSKI 070328 FGZCP CDG.jpg|thumb|Montor mabur mawa kode F-GZCP sing tiba iku]]
'''Air France Pamaburan 447''' iku pamaburan maskapai Air France jinis Airbus 330-200 saka [[Rio de Janeiro]], Brazilia[[Brazil]] menyang [[Paris]], [[Prancis]] sing tiba ing tengahSamodra segaraAtlantik tanggal 1 Juni 2009. Kabèh panumpang lan kru montor mabur téwas lan gunggungé 228 jiwa, yaiku 216 panumpang lan 12 kru.<ref>[http://internasional.kompas.com/read/2009/06/01/20480274/pesawat.perancis.berisi.228.orang.hilang Kompas diaksès 13 Mei 2011]</ref> Kasil awal invèstigasi nuduhaké menawa montor mabur iki tiba déné pipa pitot sing beku déné ès lan njalari data pamaburan sing ora titi, nanging isih akèh sing ora sarujuk mawa panemu iki.<ref>http://www.thefreelibrary.com/French+air+crash+probe%3A+%27no+link+yet%27+to+sensors-a01611897682</ref>
 
== Réferènsi ==