Wittenberg: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ka:ვიტენბერგი; kosmetik perubahan
c (r2.7.1) (bot Menambah: fa:ویتنبرگ)
c (bot Menambah: ka:ვიტენბერგი; kosmetik perubahan)
| [[Wali kutha]]: || Eckhard Naumann, SPD
|}
[[ImageGambar:Wittenberg Market square.JPG|thumb|left|Wittenberg]]
'''Wittenberg''' ing [[Sachsen-Anhalt]], [[Jerman|Jèrman]].
[[Martin Luther]] punika satunggiling filsuf ugi pastur saking Wittenberg, ingkang gadhah kersa ngréformasi gréja Kristen.
[[it:Wittenberg]]
[[ja:ヴィッテンベルク]]
[[ka:ვიტენბერგი]]
[[kk:Виттенберг]]
[[ko:비텐베르크]]
40.189

besutan