Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

35 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|nobel_laureates =
|website = [http://pesantren.tebuireng.net/ pesantren.tebuireng.net]
|logo = [[Berkas:tebuireng logo.jpg|120px]]
|footnotes =
}}
866

besutan