Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
standarisasi kata pembuka
(-+Pensisikan =>Pandhidhikan)
c (standarisasi kata pembuka)
|footnotes =
}}
'''Pondok Pesantren Tebu Ireng''' yaiku salah sawijining pondok pesantrèn kang gedhé ing [[Jombang]], [[Jawa Timur]]. <ref name="internet1">{{id}} [http://www.tebuireng.net/ Tebu Ireng] (15 Mei 2011)</ref> Pesantrèn iki dibangun dening Kyai [[Hasyim Asy'ari]] nalika tahun [[1899]].<ref name="internet1"/> Kejaba pelajaran bab [[agama Islam]], ilmu [[syariat]], lan [[basa Arab]], pelajaran umum uga kalebu ing struktur kurikulum pengajarané.<ref name="internet1"/> Pesantrèn Tebu Ireng wis akèh mènèhi konstribusi dan sumbangan karo masyarakat, kang utamané ing bab pendidikan [[Islam]] ing [[Indonesia]].<ref name="internet1"/>
 
==Sejarah==
786

besutan