Air France Pamaburan 447: Béda antara owahan

149 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
[[File:PKIERZKOWSKI 070328 FGZCP CDG.jpg|thumb|Montor mabur mawa kode F-GZCP sing tiba iku]]
'''Air France Pamaburan 447''' iku pamaburan maskapai Air France jinis Airbus 330-200 saka [[Rio de Janeiro]], [[Brazil]] menyang [[Paris]], [[Prancis]] sing tiba ing Samodra Atlantik tanggal 1 Juni 2009. Kabèh panumpang lan kru montor mabur téwas lan gunggungé 228 jiwa, yaiku 216 panumpang lan 12 kru.<ref>[http://internasional.kompas.com/read/2009/06/01/20480274/pesawat.perancis.berisi.228.orang.hilang Kompas diaksès 13 Mei 2011]</ref> Kasil awal invèstigasi nuduhaké menawa montor mabur iki tiba déné [[pipa pitot]] sing beku déné ès lan njalari data pamaburan sing ora titi, nanging isih akèh sing ora sarujuk mawa panemu iki.<ref>http://www.thefreelibrary.com/French+air+crash+probe%3A+%27no+link+yet%27+to+sensors-a01611897682</ref> [[Kothak ireng]] montor mabur iki lagi ditemokaké ing tanggal [[1 Mei]] [[2011]], dadi mèh rong taun sawisé montor mabur iki tiba ing segara.
 
== Réferènsi ==