Rambutan: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Kebak Ing Guna==
Rambutan dibudidayakaké lan dimanfaatké wohé.<ref name="internet3"/> Woh rambutan ngandhut [[gizi]], [[zat tepung]], [[zat]] [[énzim]]-énzim kang [[''esensial'']] lan [[''nonesensial'']], [[vitamin]], [[zat]] [[mineral]] [[makro]], [[mikro]] kang nyèhataké.<ref name="internet3"/> Ana uga kang ndadekake [[wit]] rambutan dadi wit kanggo ayom-ayom ing pekarangan [[omah]] lan dadi tanduran hias.<ref name="internet3">{{id}}[http://cybex.deptan.go.id/penyuluhan/penanaman-tanaman-rambutan deptan.go.id](dipunundhuh tanggal 1 mei 2011)</ref> Rambutan ngandhut [[vitamin]] [[C]] saengga rambutan uga kena kanggo tamba [[sariawan]].<ref name="internet3"/> Saliyane iku rambutan uga kena kanggo tamba lara demam lan kencing manis.<ref name="internet3"/>
==Sentra Tanduran==
Ing [[Indonésia]] kang dadi ''sentra'' [[tanduran]] [[rambutan]] yaiku ing Pulo [[Jawa]] khususé ing [[Bekasi]], [[Kuningan]], [[Malang]], [[Probolinggo]], [[Lumajang]] lan ing [[Garut]].<ref name="internet5">{{id}}[http://www.trubus-online.co.id/trindo7/ trubus-online.co.id](dipunundhuh tanggal 1 Mei 2011)</ref>
5.483

besutan