Ion: Béda antara owahan

111 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
 
==Ion Negatif==
Ion negatif keadaane stabil ana ing udara kanthi cara jiretan karo molekul banyu kang ana ing sekitare.<ref name="internet4">{{id}}[http://www.pusatbiofir.com/negative-ion-a-28.html www.pusatbiofir.com]</ref> Merga saka mau, ion-ion negatif akeh ditemoke nalika udan.<ref name="internet4"/> Saben friksi utawa gesekan kang ana ing udara cenderung nghasilaken ion positif lan ngusir ion negatif.<ref name="internet4"/> Kedadean mau merga angin biasane nggawa debu utawa polutan.<ref name="internet4"/> Partikel debu utawa polutan kuwi duwe muatan positif.<ref name="internet4"/> Menawi gesekan udara cenderung ngasilake ion positif, maka benturan banyu kuwi malah ngasilake ion negatif.<ref name="internet4"/> Nalika banyu nabrak abrak liya, ion positif kuwi tiba bareng banyu.<ref name="internet4"/> Sawalike karo ion positif, ion negatif mabur bareng kabut kang metu saka deburan banyu.<ref name="internet4"/>
 
 
4.395

besutan