Ion: Béda antara owahan

101 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Ion positif cenderung duwe dampak negatif kanggo kesehatan antarane:<ref name="internet4"/>
# Bisa ndadekake ketidakseimbangan kimiawi tubuh manungsa, bisa ngantingganggu kesehatan.<ref name="internet4"/>
# Keracunan ion positif bisa ndadekake produksi hormon serotonin ana ing otak.<ref name="internet4"/>
 
 
 
4.395

besutan