Ion: Béda antara owahan

132 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Manfaat kang bisa diasilake saka ion negatif kayata:<ref name="internet5">{{id}}[http://japan-biofir.com/biofir-news/manfaat-negatif-ion-atau-anion.htm japan-biofir.com]</ref>
# Ion Negatif ana ing udara bisa mlebu ana ing awak manungsa liwat pernapasan lan pori-pori kulit.<ref name="internet5"/> Ion iki mlebu ana ing sel njero awak melu ana ing arus aliran getih.<ref name="internet5"/> Ion Negatif ana ing awak bisa nguraike asam laktat dadi zat kang ara bahaya (air lan ion laktat) kang gampang digawa aliran getih tumuju panggon pembuangan.<ref name="internet5"/>
# Sakliyane kuwi Ion Negatif duwe kemampuan kanggo ningkatke kerja limpa kanggo nghasilke kekebalan awak.<ref name="internet5"/>
 
 
 
 
{|
4.395

besutan