Ion: Béda antara owahan

55 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
# Sakliyane kuwi Ion Negatif duwe kemampuan kanggo ningkatke kerja limpa kanggo nghasilke kekebalan awak.<ref name="internet5"/>
# Bisa mbersihke udara lan uga apik kanggo kesehatan.<ref name="internet5"/> Ion Negatif uga duwe manfaat kanggo mateni virus lan bakteri kang ana ing udara sekitare dhewe.<ref name="internet5"/>
# Ion Negatif uga migunani kanggo netralke Superoksida.
 
 
 
4.395

besutan