Perang Adhem: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: lad:Gerra Friya
c (r2.6.4) (bot Menambah: rue:Холодна война)
c (r2.6.4) (bot Menambah: lad:Gerra Friya)
[[ku:Şerê sar]]
[[la:Bellum Frigidum]]
[[lad:Gerra Friya]]
[[lb:Kale Krich]]
[[li:Kouwe Oorlog]]
60.944

besutan