Vitamin C: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Dosis vitamin C kanggo Awak
(wikifisasi lan diakritik ing mumpangate vitamin c)
(Dosis vitamin C kanggo Awak)
*''Antioksidan'' kuat liyané kayata [[Vitamin É]] lan ''[[ènzim]]'' ''antioksidan'' kaya ''[[superoksida dismutase (SOD)]]'' lan ''[[glutathione]]'' prelu Vitamin C supaya bisa kerja kanthi apik.<ref name="Internet5"/>
*Vitamin C uga diprelokan ''enzim-enzim'' liyane kanggo ngumpulaké lan nyaring [[racun]] kaya ''[[timah]]'' lan ''[[zat polutan]]'' ing jero awak.<ref name="Internet5"/>
==Dosis vitamin C kanggo Awak==
 
===Cathetan Suku===
303

besutan