Biru: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: vls:Blauw
c (r2.7.1) (bot Menambah: mdf:Сенем)
c (r2.7.1) (bot Menambah: vls:Blauw)
[[vec:Blu]]
[[vi:Xanh lam]]
[[vls:Blauw]]
[[war:Muyâ]]
[[wo:Baxa]]
35.118

besutan