Reca Zeus ing Olympia: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: thumb|300px|Patung Zeus. ''Patung Zeus'' samenika patung ingkang dipunsepuh kaliyan emas, inggilipun watara 12 ngantos 13 meter, dipunsimpen wonten k...)
 
{{inuseuntil|30 Juni 2011}}
[[BerkasGambar:Statue of Zeus.jpg|thumb|300px|Patung Zeus.]]
 
''Patung Zeus'' samenika patung ingkang dipunsepuh kaliyan emas, inggilipun watara 12 ngantos 13 [[meter]], dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangun wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
 
 
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
6.047

besutan