Reca Zeus ing Olympia: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Statue of Zeus.jpg|thumb|300px|Patung Zeus.]]
 
''Patung Zeus'' samenika patung ingkang dipunsepuh kaliyan emas,ugi gading.<ref name="indonesia"/> inggilipun watara 12 ngantos 13 [[meter]], dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangun wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
salah satunggaling kaajaiban kuna ingkang wonten ing dunya, tunggalipun saking <ref name="indonesia"/>:
*[[Piramida Agung Giza]] ([[Mesir]] taun 2500 SM),
6.047

besutan