Reca Zeus ing Olympia: Béda antara owahan

80 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
''Patung Zeus'' samenika patung ingkang dipunsepuh kaliyan emas,ugi gading.<ref name="indonesia"/> inggilipun watara 12 ngantos 13 [[meter]], dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangun wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
patung kasebut dipunpitados nyimpen rahasia [[Yunani kuna]].<ref name="ann"/>
salah satunggaling kaajaiban kuna ingkang wonten ing dunya, tunggalipun saking <ref name="indonesia"/>:
*[[Piramida Agung Giza]] ([[Mesir]] taun 2500 SM),
*[[Taman Gantung Babilonia]] ([[Al Hillah]], [[Bibil]], [[Irak]] taun 600 SM),
*[[Kuil Artemis]] ([[Efesus]], [[Selcuk]], [[Turki]] taun 550 SM),
*[[Mausoleum Mausolus]] ([[Bodrum]], [[Turki]] taun 350 SM),
6.047

besutan