Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

135 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Statue of Zeus.jpg|thumb|300px|Patung Zeus.]]
 
''Patung Zeus'' samenika patung dewa Olimpiade [[Yunani]] ( negari ingkang dihormati amargi seninipun).<ref name="comunity"/> patung menika kondhang amargi dipunsepuh kaliyan emas, ugi dipundamel saking gading.<ref name="indonesia"/> inggilipun watara 12 ngantos 13 [[meter]], inggilipun saking bangunan kuil menika 40 ''kaki''<ref name="comunity">{{id}}[http://www.eocommunity.com/printthread.php?tid=8425 kajaiban dunya] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>, posisinipun patung Zeus lenggahan.<ref name="madia">{{id}}[http://www.mediahidup.co.cc/2010/12/7-keajaiban-dunia-kuno.html www.mediahidup.co] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>
dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangun wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
Wonten nalika taun 435-433 saderengipun masehi.<ref name="indonesia">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno www.mediaindonesia.com] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
6.047

besutan