Rafael van der Vaart: Béda antara owahan

179 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| ntupdate = 20:54, 2 April 2009 (UTC)
}}
'''Rafael van der Vaart''' iku sawijining pamain bal-balan saka Walanda.<ref name="internet 1">[http://biangbola.com/news/berita-piala-dunia/2010/06/08/profil-piala-dunia-2010-rafael-van-der-vaart-belanda.html] (diakses tanggal 12 Mei 2011)</ref>
 
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
637

besutan