Rafael van der Vaart: Béda antara owahan

704 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| ntupdate = 20:54, 2 April 2009 (UTC)
}}
'''Rafael van der Vaart''' iku sawijining pamain bal-balan saka Walanda.<ref name="internet 1">[http://biangbola.com/news/berita-piala-dunia/2010/06/08/profil-piala-dunia-2010-rafael-van-der-vaart-belanda.html] (diakses tanggal 12 Mei 2011)</ref> Rafael van der Vaart jebolan saka [[Ajax Amsterdam]] lan nglakokke debut sepisanan ning ndunya profesional ning klub taun 1999-2000 pas nduweni umur 17 taun.<ref name="internet 1"/> Karir dadi pemain bal akeh kahanane amarga Rafael van der Vaart kerep banget cidera saengga kerep kelangan panggon ning tim.<ref name="internet 1"/> Rata-rata maene namung 23 ing wektu lima musim ning Ajax Amsterdam.<ref name="internet 1"/> Taun 2005 Van der Vaart pindah ning klub bundesliga ning [[Hamburg FC]]. Van der Vaart sangare saka penampilan impresif banget bisa ngloloske Hamburg ning [[Liga Eropa]] sarta dadi [[kapten]].<ref name="internet 1"/> Karir Van der Vaart terus munggah mula ing taun 2008 di kontrak karo [[Real Madrid]].<ref name="internet 1"/> Ananging ning klub anyare iki Van der Vaart kurang bisa intok panggon ning skuad [[Real Madrid]] amarga sangking akehe stok pemain bal ning kana.<ref name="internet 1"/> Mula pas taun 2010 sakbubare [[Piala Dunia 2010]]pindah menyang [[Totenham Hostpur]].<ref name="internet 1"/> Papan panggonan Van der Vaart pas maen bal-balan yakuwi dadi [[penyerang]] utawa [[gelandang], namung kelemahane Van der Vaart ora bisa konsisten maene.<ref name="internet 1"/> Panghargyan sing paling dhuwur yaiku [[the best young player of the year]] ing taun 2003.<ref name="internet 1"/>
 
 
 
 
637

besutan