Wong Sèrbi: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: th:ชาวเซิร์บ
c (r2.5.1) (bot Menambah: oc:Sèrbes)
c (r2.7.1) (bot Menambah: th:ชาวเซิร์บ)
[[sr:Срби]]
[[sv:Serber]]
[[th:ชาวเซิร์บ]]
[[tr:Sırplar]]
[[tt:Серблар]]
9.872

besutan