Vitamin C: Béda antara owahan

222 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+mumpangate vit C
(+diakritik sithik)
(+mumpangate vit C)
*''Antioksidan'' kuat liyané kayata [[Vitamin É]] lan ''[[ènzim]]'' ''antioksidan'' kaya ''[[superoksida dismutase (SOD)]]'' lan ''[[glutathione]]'' prelu Vitamin C supaya bisa kerja kanthi apik.<ref name="Internet5"/>
*Vitamin C uga diprelokan ''enzim-enzim'' liyane kanggo ngumpulaké lan nyaring [[racun]] kaya ''[[timah]]'' lan ''[[zat polutan]]'' ing jero awak.<ref name="Internet5"/>
#Ngudhunake resiko penyakit jantung.
#Marasake ''flu''/pilek luwih cepet.
#Ngudhunake kadar kolesterol
#Ngudunake tekanan getih.
#Ngundhakake sistem ''kekebalan'' awak.
#Marasake borok
#Ampuh nglawan alergi
#Ngrawat kulit
==Dosis vitamin C kanggo Awak==
 
303

besutan