Vitamin C: Béda antara owahan

313 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+kurang vit C
(+kurang vit C)
(+kurang vit C)
#Ngrawat [[kulit]].
==Kurang vitamin C==
kekurangan vitamin C bisa marakake awak ngalami defisiensi vitamin C, anemia, radang gusi,lan ''pendarahan'' kulit.<ref name="Internet6">[http://pio.farmasi.asia/perhatikan-dosis-konsumsi-vitamin-c-anda/ pio.farmasi.asia]</ref> ''Gejalane biyasane bisa dingeti telung sasi wiwit kekurangan vitamin C.<ref name="Internet6"/> Tandha-tandhane yakuwi.
#Gusi aboh, wernane semu abang, yen kesampluk sithik bisa marakake getihen.
#Ing kulit katon totol-totol abang utawa ing sakupenge rambut wernane semu biru.
#''Persendian'' ngalami ''pendarahan, aboh, katon abang lan krasa cekot-cekot.
#Angel ambekan, tensi cendhek, lan dada krasa lara.
===Cathetan Suku===
{{reflist}}
303

besutan