Iwak cupang: Béda antara owahan

562 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
* Betta edithae (Betta Brederi)
* Betta foerschi (Purple Saphire Betta)
Iwak cupang ana ing ndhuwur dikenal karo ''mouth breeder'' yaiku iwak cupang kang ngangeremi endhoge ana ing jero cangkem. Ana ing ngisor iki yaiku jenis iwak cupang betta, kang gawe omahe nganggo busa (bublle nest).
 
* Betta akarensis (Sarawak Betta)
* Betta coccina (Clorat's Betta)
* Betta bellica (Standard's Betta)
* Betta tesyae (Peaceful Betta)
* Betta smaragdina (Emerald Betta)
* Betta imbelis (Slugger's Betta)
* Betta splendens (Siamese Fighting Fish)
Jenis ikan cupang liya kang dikenal yaiku:
 
*Betta albimarginata
*Betta balunga
*Betta breviobesus
 
==Galeri Cupang==
4.395

besutan