Iwak cupang: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* Betta imbelis (Slugger's Betta)
* Betta splendens (Siamese Fighting Fish)
Jenis ikan cupang liya kang dikenal yaiku<ref name="internet1"/><ref name="internet2"/>:
*Betta albimarginata
*Betta balunga
4.395

besutan