Iwak cupang: Béda antara owahan

40 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
* [[Betta foerschi]] (Purple Saphire Betta)
Iwak cupang ana ing ndhuwur dikenal karo ''mouth breeder'' yaiku iwak cupang kang ngangeremi endhogé ana ing jero cangkem.<ref name="internet1"/> Ana ing ngisor iki yaiku jenis iwak cupang betta, kang gawé omahé nganggo busa (bublle nest).<ref name="internet1"/><ref name="internet2"/>
* [[Betta akarensis]] (Sarawak Betta)
* [[Betta coccina]] (Clorat's Betta)
* [[Betta bellica]] (Standard's Betta)
* [[Betta tesyae]] (Peaceful Betta)
* [[Betta smaragdina]] (Emerald Betta)
* [[Betta imbelis]] (Slugger's Betta)
* [[Betta splendens]] (Siamese Fighting Fish)
Jenis ikan cupang liya kang dikenal yaiku<ref name="internet1"/><ref name="internet2"/>:
*[[Betta albimarginata]]
*[[Betta balunga]]
*[[Betta breviobesus]]
 
Cupang hias dibagi dadi:
1.824

besutan