Kanvas: Béda antara owahan

65 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
pasang gambar
((a) rintisan)
 
(pasang gambar)
[[Gambar:Kain kanvas.JPG|thumb|200px|Kain kanvas kang dilukisi]]
'''Kanvas''' yaiku jinising [[kain]] kang kandel lan kuat. Bahan iki dimumpangatake kanggo ngawe [[layar]] lan kang utama dasar [[lukisan]].
 
4.454

besutan