Sigit sumarsono

Gabung 18 Mèi 2011
16 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{Userpage}} {{Infobox panganggo |status= |image= |image_caption= |nama=Sigit Sumarsono |ttd=Sigit Sumarsono ([[Dhiskusi Panganggo:Sigit sumarsono|wicara...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
 
|hobi=[[Wikipedia]]
|subpages=
|userboxes= '''Pribadi''' {{Panganggo pétungan tanggal|subyek=Panganggo iki |predikat=wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi|year=2011|month=5|day=1}} {{br}} '''Domisili''' {{panganggo Indonésia}} {{panganggo Jakarta}} {{br}} ''' Kelairan''' {{panganggo Leo}} {{panganggo shio wedhus}} {{br}} '''Hobi''' {{panganggo pecandu Wikipedia}} {{br}} '''Komputer lan internèt''' {{Panganggo Windows 7}} {{Panganggo Mozilla Firefox}} {{br}} '''Kamampuan Basa''' {{user id}} {{user jv}} {{user en-12}} {{user ar-21}} {{user de-1}}
}}