Kenari (manuk): Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
# [[Kenari Cinnamon]], menika mèmper kaliyan Kenari [[Norwich]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet4"/> Manuk menika nggadhahi [[wulu]] ingkang [[kandel]] lan wujud ingkang sarwa [[bunder]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Border]], jinis menika ingkang paling misuwur ing kalangan kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis menika asalipun saking [[Cumberland Fancy]], lan saking [[Sempadan]] [[(Border)]] antawisipun [[lnggris]] lan [[Scotland]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Wujudipun bunder sedaya menawi dipuntingali saking pundi kemawon.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawanipun namung ngantos [[14]] cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Lancashire]], menika jinis paling gedhéageng ing negara [[Inggris]].<refnameref name="Internet1"/><ref name="Internet4"/> KenariJaman jinis iki paling gedhe ing Inggeris.<ref name="Internet3"/>saniki Kenari spesisspesies jinis ikimenika uga angel ditemoni ingugi jamanangèl saikidipuntemoni.<ref name="Internet3"/> Manuk ikijinis mungmenika katonnamung yenketingal lagimenawi nggrumbulnembé karongempal kaliyan jinis kenari liyanesanèsipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> JinisPratandha ikijinis ndewunikenari menika nggadhahi [[mahkota]] utawautawi jambul kangingkang diaranidipunwastani lancashire coppy[[Lancashire Coppy]].<ref name="Internet3"/> anaIngkang uga kang sirahewujudipun bunder araningkang lancashiredipunwastani plain[[Lancashire headPlain Head]].<ref name="Internet3"/>
# [[Kenari Gloster]], [[Kenari]] paling cilik.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawane ora luwih saka 11cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet5">{{id}}[http://burungkicauan.net/ciri-kenari-f1/](dipunundhiuh tanggal 26 April 2011)</ref> Kenari Gloster rupa kuning lan lare warna putih semu ijo pada karo buntute.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> ing sirahe ana jambul ana uga kang ora nduweni jambul.<ref name="Internet3"/> Manuk kang ora nduwe jambul utawa polosan diarani consort.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari London Francy]], jinis kang paling tua tur wis punah.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis iki apik wujude.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Wulune wernane semu emas lan hiasan rupa ireng ing lar lan buntute.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis iki paling tuwa ing Inggris lan wujude uga unik, rupane ireng.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
326

besutan