Kenari (manuk): Béda antara owahan

142 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
# [[Kenari Border]], jinis menika ingkang paling misuwur ing kalangan kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis menika asalipun saking [[Cumberland Fancy]], lan saking [[Sempadan]] [[(Border)]] antawisipun [[lnggris]] lan [[Scotland]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Wujudipun bunder sedaya menawi dipuntingali saking pundi kemawon.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawanipun namung ngantos [[14]] cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Lancashire]], menika jinis paling ageng ing negara [[Inggris]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet4"/> Jaman saniki Kenari spesies jinis menika ugi angèl dipuntemoni.<ref name="Internet3"/> Manuk jinis menika namung ketingal menawi nembé ngempal kaliyan jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Pratandha jinis kenari menika nggadhahi [[mahkota]] utawi jambul ingkang dipunwastani [[Lancashire Coppy]].<ref name="Internet3"/> Ingkang wujudipun bunder ingkang dipunwastani [[Lancashire Plain Head]].<ref name="Internet3"/>
# [[Kenari Gloster]], [[Kenari]]kenari jinis menika paling cilikalit saking jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> DawaneDawanipun oraboten luwihlangkung saka 11cm[[11]]cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet5">{{id}}[http://burungkicauan.net/ciri-kenari-f1/](dipunundhiuh tanggal 26 April 2011)</ref> Kenari Gloster rupawarnanipun kuning lan larewulunipun warna putih[[pethak]] semu ijo[[ijem]] padasami karokaliyan buntute[[buntutipun]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> ing sirahe[[sirah]] anawonten ingkang nggadhahi [[jambul]] anawonten ugaugi kangingkang oraboten nduweninggadhahi [[jambul]].<ref name="Internet3"/> Manuk kangjinis oramenika nduweingkang jambulboten utawanggadhahi polosanjambul diaranisaged consortdipunwastani [[Consort]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari London Francy]], jinis kang paling tua tur wis punah.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis iki apik wujude.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Wulune wernane semu emas lan hiasan rupa ireng ing lar lan buntute.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis iki paling tuwa ing Inggris lan wujude uga unik, rupane ireng.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Fite Francy]],Manuk jinis iki, lagi wae dikenal dening masyarakat.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Renkarnasi saka [[kenari london francy]] nanging ukurane luwih cilik.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> kanthi wulu kang alus, lar lan buntute rupa putih.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawane uga ora luwih saka 11 cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
326

besutan