Kasultanan Demak: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+en, id
(+en, id)
{{Karajan ing Jawa}}
[[Category:Kerajaan]] [[Category:Daftar kerajaan ing Nusantara]] [[Category:Kasultanan Demak]]
 
[[en:Sultanate of Demak]]
[[id:Kesultanan Demak]]
Naraguna anonim