1808: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: se:1808
c (r2.6.4) (bot Menambah: fiu-vro:1808)
c (bot Menambah: se:1808)
[[sah:1808]]
[[scn:1808]]
[[se:1808]]
[[sh:1808]]
[[simple:1808]]
2.824

besutan