Ion: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Mengubah: be:Іон
c (r2.7.1) (bot Mengubah: be:Іон)
[[ast:Ion]]
[[az:İon]]
[[be:ІёнІон]]
[[bg:Йон]]
[[bn:আয়ন]]
11.909

besutan