Fabio Quagliarella: Béda antara owahan

166 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+sithik
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Fabio Quagliarella)
(+sithik)
}}
 
'''Fabio Quagliarella''' ({{lahirmati||31|1|1983}}) yaiku pemain bal-balan [[Italia]] kang maine dadi penyerang kanggo tim [Juventus]] lan {{timnas|Italia}}. Dheweke dikenal karo nduweni kemampuan kanggo gawe gol saka panggon kang angel lan ora bisa dicekel kiper. Miwiti debute ana ing di Seri-A nalika tanggal 14 Mei 2000 (menang lawan Piacenza skore 2-1). Taun 2002 dheweke pindah menyang Fiorentina kang nalika kuwi main ana ing Seri-C2, sakwise kuwi banjur dheweke ditransfer menyang Chienti kang main ana ing Seri-C1.
 
 
4.395

besutan