Fabio Quagliarella: Béda antara owahan

148 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Fabio Quagliarella''' ({{lahirmati||31|1|1983}}) yaiku pemain bal-balan [[Italia]] kang maine dadi penyerang kanggo tim [Juventus]] lan {{timnas|Italia}}.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.juventus.co.id/detail_pemain.php?id_ref_menu=31&id_parents_menu=6&id_pemain=997 www.juventus.co.id] (Dipuntingali tanggal 2 Juni 2011)</ref> Dheweke dikenal karo nduweni kemampuan kanggo gawe gol saka panggon kang angel lan ora bisa dicekel kiper. Miwiti debute ana ing di Seri-A nalika tanggal 14 Mei 2000 (menang lawan Piacenza skore 2-1). Taun 2002 dheweke pindah menyang Fiorentina kang nalika kuwi main ana ing Seri-C2, sakwise kuwi banjur dheweke ditransfer menyang Chienti kang main ana ing Seri-C1. Quagliarella bisa gawe 17 gol ana ing 32 laga. Performa apik ndadekake Torino narik meneh Quagriella kanggo maen ana ing Torino kang nalika kuwi main ana ing Seri-B. Quagliarella bareng Torino wis menehi kontribusi awujud 8 gol ana ing 36 laga kang ngawa Torino ana ing Seri-A.<ref name="internet2">{{id}}[http://www.goal.com/en/people/italy/8101/fabio-quagliarella www.goal.com] (Dipuntingali tanggal 2 Juni 2011)</ref>
Nalika Torino dinyatake pailit, taun 2005 sasi Agustus banjur Quagliarella pindah menyang Udinese lan disilihake sedela menyang Ascoli. Bareng Ascoli, nalika vs Treviso, dheweke gawe gol pisanane ana ing Seri-A. Musim 2006-2007 sang penyerang iki dadi duwene bareng-bareng antarane Udinese lan Sampdoria, nalika ing Sampdoria Quagliarella gawe 13 gol. Ana ing sasi Juni 2007, Udinese memengake hak kepemilikan pemain iki.
 
 
 
 
 
 
== Cathetan Suku ==
4.395

besutan