Parembugan Naraguna:Jackie: Béda antara owahan

67 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
soft redirect
(Sugeng rawuh!)
 
(soft redirect)
 
{{Softredirect|:ru:User_talk:Jackie}}
{{Sugengrawuh}}<br>'''Welcome to Javanese Wikipedia'''. [[Panganggo:Pras|Pras]] 22:10, 8 Juni 2009 (UTC)
20

besutan