89: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:89
(←Mbatalaké revisi 497503 déning 89.189.71.104 (Dhiskusi))
c (bot Menambah: yo:89)
[[vo:89]]
[[war:89]]
[[yo:89]]
[[zh:89年]]
39.441

besutan