Bakso: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
mbusak ({{inuseuntil|30 Mei 2011}})
(mbusak ({{inuseuntil|30 Mei 2011}}))
{{inuseuntil|31 Mei 2011}}
[[Gambar:Bakso mi bihun.jpg|thumb|right|Bakso kang disuguhake nganggo [[bihun]] lan pangsit goreng.]]
'''Bakso''' iku jinising panganan kan digawé saka daging sapi dibentuk bunder-bunder.<ref name="internet1">{{id}}[http://basonesia.t35.com/ Bakso] (dipunundhuh 13 Maret 2011) </ref>
4.454

besutan