Tlaga Sarangan: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
mbusak ({{inuseuntil|30 Mei 2011}})
c (Telaga Sarangan dipunalihaken dhumateng Tlaga Sarangan: jeneng basa Jawa)
(mbusak ({{inuseuntil|30 Mei 2011}}))
{{inuseuntil|30 Aril 2011}}
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Hotels aan het meer van Sarangan TMnr 60026253.jpg|thumb|300px|Telaga Sarangan di masa [[Hindia Belanda]] (1931)]]
'''Telaga Sarangan''' inggih menika salah sawijining papan wisata [[Banyu]] ingkang manggén wonten ing sangandhaping [[Gunung Lawu]],<ref name="telaga">[http://kumpulan.info/wisata/tempat-wisata/53-tempat-wisata/120-telaga-sarangan-magetan.html kumpulan.info] (diunduh tanggal 2 Maret 2011)</ref>ugi asring sinebut [[Telaga Pasir]]. Telaga Sarangan menika kalebet wonten ing wewengkon [[Kecamatan Plaosan]],[[Kabupaten Magetan]], [[Jawa Timur]]. <ref name="Sarang">Mardi Jawi dening Drs. Soetarno</ref>Leresipun inggih wonten ing sukunipun Gunung Lawu. Saking [[Magetan]] minggah ndeder kirang langkung 17 km. Menawi saking [[Tawang Mangu]] kirang langkung 15 km. Redinipun alus, menggak-menggok, sesawanganipun nengsemaken. Déné nginggilipunpun papan èndah menika kirang langkung 12.287 m saking lumahé segara.
4.454

besutan